1, 2, 3 Barandiaran [2. bideoa] - Jose Migel Barandiaran Fundazioa (Gasteiz : Jose Miguel de Barandiaran Fundazioa, 2018)
Ikertzaile sutsua zen Jose Miguel Barandiaran. Baina... zer ikertu zuen hasieran? Jose Miguel de Barandiaran Fundazioak HEZIMUBIrekin batera ekoiztutako '1,2,3 Barandiaran' egitasmoaren 2. bideo honetan galderari erantzuna ematen zaio.
Keywords: Barandiaran, Jose Migel -- (1889-1991); Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Biografiak