1, 2, 3 Barandiaran [1. bideoa] - Jose Migel Barandiaran Fundazioa (Gasteiz : Jose Miguel de Barandiaran Fundazioa, 2018)
Jose Miguel de Barandiaran Fundazioak HEZIMUBIrekin batera garatu du '1,2,3 Barandiaran' egitasmoa. Bost bideo laburrez osatuta dago eta Jose Miguel Barandiaran antropologo eta etnografo ataundarraren bizitzako hainbat gorabehera kontatzen dira bertan, gaztarotik erbestera
Keywords: Barandiaran, Jose Migel -- (1889-1991); Bideo didaktikoak; Baliabide digitalak; Biografiak