Landareak lantzen : urte osoko gida-liburua 2019: baratzea, fruitu baratzea, lore baratzea, basoa - Errekondo, Jakoba; Olariaga, Antton ([Lasarte-Oria] : Komunikazio biziagoa, 2018)
Landareak zaintzeko garai bakoitzean zer lan egin behar den eta nola, xehe azaltzen du gida-liburu honetan Errekondok. Antton Olariagaren iruditegiak jantzia dago. 2018an gure denbora plazerez eta ganoraz antolatzeko tresna da aldi berean liburu eta aldi berean agenda den hau.
Keywords: Nekazaritza biologikoa; Baratzezaintza; Nekazaritza; Lorezaintza; Monografiak