Landareak lantzen : urte osoko gida-liburua 2019: baratzea, fruitu baratzea, lore baratzea, basoa / [egilea] Jakoba Errekondo; [ilustrazioa] Antton Olariaga - Errekondo, Jakoba (Komunikazio biziagoa, 2018)
Landareak zaintzeko garai bakoitzean zer lan egin behar den eta nola, xehe azaltzen du gida-liburu honetan Errekondok. Antton Olariagaren iruditegiak jantzia dago. 2018an gure denbora plazerez eta ganoraz antolatzeko tresna da aldi berean liburu eta aldi berean agenda den hau.