Mog : gauzak ahazten zitzaizkion katua - Kerr, Judith; Navarro, Koro (Madril : HarperCollins Ibérica, 2018)
Mog beti arazoetan dabilela dirudi.Ahaztu egiten zaio katuzulo bat daukala eta ahaztu egiten zaio dagoeneko afaldu duela. Baina, gau batean, oso egokia gertatzen dela Mogi gauzak beti ahaztea.
5 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: MOG. The forgetful cat
Lehen edizioa 1970. urtekoa
Keywords: Katuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak