Mog : gauzak ahazten zitzaizkion katua / testua eta marrazkiak, Judith Kerr ; [itzulpena, Koro Navarro-Rosetta] - Kerr, Judith (HarperCollins Ibérica, 2018)
Mog beti arazoetan dabilela dirudi.Ahaztu egiten zaio katuzulo bat daukala eta ahaztu egiten zaio dagoeneko afaldu duela. Baina, gau batean, oso egokia gertatzen dela Mogi gauzak beti ahaztea.