Poza - Alberdi, Uxue; Eibar, Eider (Donostia : Elkar, 2018)
Pozak badaki hegan, guk baino gorago! Hanka ugari ditu ... edo bat gehiago!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Poza; Poesia; Haur eta Gazteentzako Literatura