Munstroek ere hortzak garbitzen dituzte! - Martinello, Jessica; Mabire, Grégoire; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Munstroek ere hortzak garbitzen dituzte! Ez didazu sinesten? Zabaldu liburu hau, eta ikusiko duzu zer gertatzen zaion hortzak garbitu nahi ez dituen haur bati. Hobe duzu kontuz ibili...munstro beldurgarriak aurki ditzakezu eta!
5 urtetik aurrera (urdina)
Even monsters brush their teeth!
Keywords: Munstroak; Hortzak; Higienea; Dentistak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak