Munstroek ere hortzak garbitzen dituzte! / Jessica Martinello, Grégoire Mabire ; [itzulpena, Amets Santxez (Bakun SL)] - Martinello, Jessica (Ttarttalo, 2018)
Munstroek ere hortzak garbitzen dituzte! Ez didazu sinesten? Zabaldu liburu hau, eta ikusiko duzu zer gertatzen zaion hortzak garbitu nahi ez dituen haur bati. Hobe duzu kontuz ibili...munstro beldurgarriak aurki ditzakezu eta!