Ostadarrak lurra ukitzen duen lekua - Jimenez, Edorta (Tafalla Txalaparta, 2018)
Camboya ertzain jubilatua Arkauten ikasle iizan zuen Gaztelurekin urtebetetzea ospatzen ari da. Bien urtebetetzea, biak egun berean jaioak baitira, bost urteko tartearekin; abuztuaren 6an, 1945ean Hiroshiman bonba jaurti zuten horrexetan hain zuen. Ospakizuna itsasoan egitea deliberatu dute, Camboya-ren Amets BI ontzian, hegaluzeak arrantzatzen dituzten artean.
Keywords: Helduentzako Literatura