TextReference : testuingurudun hiztegia - Artetxe, Mikel
Testuingurudun hiztegi bat da, hitz eta esamoldeen ordainak itzulpen memoria handietan bilatzeko aukera ematen du era horretako hiztegi batek, eta itzulpenetako aukeretan aurkitzen du sistemak erantzuna, definizioetan oinarrituta egon barik.
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegiak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak