Aretxabaletako haur jaioberrien bertsoliburua 2017 - Lekaixoka bertso-eskola (Aretxabaleta) (Aretxabaleta : Lekaixoka, 2018)
2017. urtean Aretxabaletan jaiotako haurrei egindako bertsoak jasotzen dituen liburuxka.
Keywords: Bertsolaritza; Poesia; Helduentzako Literatura