Aretxabaletako haur jaioberrien bertsoliburua 2017 / Lekaixoka bertso-eskola (Aretxabaleta) (: Lekaixoka, 2018)
2017. urtean Aretxabaletan jaiotako haurrei egindako bertsoak jasotzen dituen liburuxka.