Munduko liburu metarik altuena / Rocío Bonilla ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Bonilla, Rocio (Algar, 2017)
Lukas erabat sinetsita zegoen hegan egiteko jaio zela. Hegazkinei begira geratzen zen, era guztietako hegoak fabrikatzen zituen, Gabonetako opari gisa ere hegan egin ahal izatea eskatu zuen! Baina dena alferrik zen, itxuraz... Halako egun batez, amak azaldu zion bazirela beste modu batzuk amets hura betetzeko, eta liburu bat jarri zion eskuetan. Egun hartan bertan, ohartu gabe, Lukas hegan egiten hasi zen...