Euskaraldia : euskaltegietarako unitate didaktikoak, B2 eta C1 - Euskal Herriko Alfabetatze Euskalduntze Koordinakundea (AEK) ([S.l.] : AEK, 2018)
Hainbat helburu lortu nahi dira eta horretarako prestatu dira unitateetako proposamenak. Helburu nagusiak: Hamaika egunetako ekimenean parte hartzea bultzatzea, Euskaraldirako girotze- eta hurbilpen-ariketak egitea. Euskaraldian landutakoan eta bizi izandakoan oinarrituta, eguneroko bizitzan euskararen erabilera areagotzera bideratutako konpromisoak hartzea.
B2 eta C1
Keywords: Euskara -- Normalizazioa; Euskara -- Erabilera; Soziolinguistika; Euskaraldia; Ahozko euskara; Euskara -- Ahozko hizkuntza; Euskara -- Metodoak; Baliabide digitalak; Unitate didaktikoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; Unitate didaktikoak