Euskaraldia : euskaltegietarako unitate didaktikoak, B1 / AEK (AEK, 2018)
Hainbat helburu lortu nahi dira eta horretarako prestatu dira unitateetako proposamenak. Helburu nagusiak: Hamaika egunetako ekimenean parte hartzea bultzatzea, Euskaraldiarako girotze- eta hurbilpen-ariketak egitea. Euskaraldian landutakoan eta bizi izandakoan oinarrituta, eguneroko bizitzan euskararen erabilera areagotzera bideratutako konpromisoak hartzea.