Batek-daki-nongo erregea / Ariel Abadi ; itzulpena, Uxoa Iñurrieta - Abadi, Ariel (Uf! (A fin de cuentos), 2017)
Liburu batean hiru errege eta beste pare bat pertsonaia sartuz gero, barealdiak ezin du luzaro iraun. (Boterea bada gaztetxoentzako liburuetarako gaia ere). Liburu honetako irudiak Lana paperean tintaz eta akuarelaz eginak dira, eta egileak behin eta berriz landu ditu nahi zuen emaitza lortu ahal izateko: nahaspila.