Hiru katu kontu / egilea, Ricardo Gómez ; itzultzailea, Uxoa Inurrieta ; marrazkilaria, Mar Ferrero - Gómez Gil, Ricardo (Paper txoriak. Sail urdina (Ibaizabal), 2017)
Klaudia eta Dani arduratuta daude, Blai, haien katua, desagertu egin baita. Etxean sartu zutenetik hankaz gora jarri zuen familia osoaren bizitza. Orain, katuarekin bizi izandako momentu zoriontsuak gogoratzen ari dira Klaudia eta Dani, eta beldur dira ez ote zuten bahituko. Baina ez batak eta ez besteak ez daki zer gertatu den benetan; hori Blaik berak bakarrik daki.