Zein koloretakoa da musu bat? - Bonilla, Rocio; Zubizarreta, Patxi (Alzira : Algar, 2017)
Minimoni-ri izugarri gustatzen zaio gauzak koloreztatzea: marigorringo ezin gorriagoak, zeru urdinak, platano horiak... baina egundo ez du musu bat margotu. Zein koloretakoa ote? Gorria, tomate-saltsa goxo baten antzekoa? Ez horixe, haserretzerakoan gorritu egiten garelako... Berdea, betidanik gustatu izan zaizkion krokodiloen antzera? Ezta pentsatu ere, barazkien kolorea horixe da, eta Minimonik ez ditu gustuko! Nola jakin zein den musuen kolorea?
5 urtetik aurrera (urdina)
Da quin color és un petó?
Hirugarren saria: "Libro mejor editado 2016"
Keywords: Koloreak; Muxuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak