Maletan zer ote? - Bielinsky, Claudia; Iñurrieta, Uxoa ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Zer gordetzen ote dute animaliek maletetan? Altxor mordoa, jakina! Zatoz, zatoz! Ireki maletak eta ikusi zer dagoen barruan!
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Oporrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura