Maletan zer ote? / Claudia Bielinsky ; [itzultzailea, Uxoa Iñurrieta Urmeneta] - Bielinsky, Claudia (Aurkitu (Ibaizabal), 2017)
Zer gordetzen ote dute animaliek maletetan? Altxor mordoa, jakina! Zatoz, zatoz! Ireki maletak eta ikusi zer dagoen barruan!