Deribatuak - Blanco del Prado, Carmen; Romo Arizmendi, Alaitz; Mujika Amunarriz, Manex; Insausti Sarasola, Xabier; Serrano Bárcena, Nicolás; Nafarroako Unibertsitatea. Ingenierien Goi Mailako Eskola; Nafarroako Unibertsitatea. Tecnun (Iruñea : Tecnun, 2018)
Codex erramintaren bidez diseinatu den Deribatuak ikastaroa Batxilergoko kurrikulumeko Matematika ikasgaia lantzen ari diren Lehenengo eta Bigarren Batxilergoko ikasleei zuzendua dago. Zehazki, Matematika I eta II-ren kurrikulumeko deribazioaren atalei dagozkien edukiak lantzen ditu.
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2017ko deialdia)
2018/10/23
2018/10/23
2018/11/06
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
2018/11/06
Keywords: Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Erreferentzia-materialak