Deribatuak / pedagogia taldea, Alaitz Romo, Manex Mujika eta Xabier Insausti; talde teknikoa, Nicolás Serrano, Carmen Blanco - Blanco del Prado, Carmen; Romo Arizmendi, Alaitz; Mujika Amunarriz, Manex; Insausti Sarasola, Xabier; Serrano Bárcena, Nicolás (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala (2017ko deialdia), 2018)
Codex erramintaren bidez diseinatu den Deribatuak ikastaroa Batxilergoko kurrikulumeko Matematika ikasgaia lantzen ari diren Lehenengo eta Bigarren Batxilergoko ikasleei zuzendua dago. Zehazki, Matematika I eta II-ren kurrikulumeko deribazioaren atalei dagozkien edukiak lantzen ditu.