Erasoen aurrean, denok bat! - Euskadiko Irakaskuntzaren Langileen Sindikatua ([S.l.] : STEE-EILAS, 2018)
Unitate didaktiko honetako jardueren bitartez, hauxe azpimarratu nahidugu: matxismoari aurre egiteko behar-beharrezkoak direla talde hausnarketa,alternatiben bilaketa kolektiboa eta batasuna. Jardueraaskoren helburua da emozioak, bizipenak eta enpatia aktibatzea, izanere, ez da nahikoa erasoei teoria mailan aurre egitea; horrez gain,aktiboki egin behar diogu kontra halako jarrerei.
[HH - LMH - DBH- BATX]
Keywords: Sexu-bereizkeria; Emakumeak -- Tratu txarrak; Indarkeria matxista; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak