Erasoen aurrean, denok bat! / STEE-EILAS (Unitate didaktikoak. Azaroak 25 (STEE-EILAS), 2018)
Unitate didaktiko honetako jardueren bitartez, hauxe azpimarratu nahidugu: matxismoari aurre egiteko behar-beharrezkoak direla talde hausnarketa,alternatiben bilaketa kolektiboa eta batasuna. Jardueraaskoren helburua da emozioak, bizipenak eta enpatia aktibatzea, izanere, ez da nahikoa erasoei teoria mailan aurre egitea; horrez gain,aktiboki egin behar diogu kontra halako jarrerei.