Barruko lehoia - Bright, Rachel; Zelaieta, Edu; Field, Jim ([Euba-Amorebieta] : Ibaizabal, 2017)
Txikia izatea ez da beti erraza. Baina Saguk egin dio bere ORROA aurkitzeko bidaiari. Horrela deskubrituko du izakirik txikienak ere izan dezakeela LEHOI baten bihotza.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Norberaren nortasunaren bilaketa; Gainditzea; Oihaneko animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak