Barruko lehoia / Rachel Bright [testua] ; Jim Field [marrazkiak] ; [itzulpena, Edu Zelaieta Anta] - Bright, Rachel (Ibaizabal, 2017)
Txikia izatea ez da beti erraza. Baina Saguk egin dio bere ORROA aurkitzeko bidaiari. Horrela deskubrituko du izakirik txikienak ere izan dezakeela LEHOI baten bihotza.