Pista-jokoa oihan misteriotsuan - Lévy, Didier; Hüe, Caroline; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2018)
Gurutzatu egiten dira. Nahi dugun ordenan irakur ditzakegu. Baina, oihan misteriotsuaren bihotzean zer gertatzen den jakin nahi badugu, pista guztiak izan beharko ditugu kontuan. Ekialdean, Arjun ehiztari gaztea bere herrixkatik aldendu da, Shamindra tigrearen bila. Mendebaldean, usain goxo batek kilima egin dio Shamindrari sudurrean. Haragi freskoaren lurrina? Iparraldean, Banjo tukana umoretsu dago, eta kantuan ari da. Maitasun-sasoiaren lehenengo eguna da! Eta, toki batean zein bestean, Zine-zane eltxoa ez dago musika-kontuetarako. Gose da! Norbait ziztatu nahi du, harrapakina edozein dela ere?
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Oihaneko animaliak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak