Belea / Leo Timmers ; [itzultzailea, Gerardo Markuleta] - Timmers, Leo (Algar, 2017)
Mundu guztia Belearen beldur da. Zer dela eta? Beleak jolas egin besterik ez du nahi. Eta badu plan bat guztiak konbentzitzeko. Baina ideia ona izango al da azken batean? Belea istorio tristea eta barregarria da aldi berean, goietan dabiltzan lau txoriri buruzkoa.