Grufaloaren alaba - Donaldson, Julia; Scheffler, Axel; Santxez Munain, Amets (Madrid : Bruño, 2017)
Grufaloak alabari esan zion, behin batean, inoiz ere ez sartzeko baso ilun sakonean. Sagu Erraldoi Gaiztoak harrapatuko zuela eta hozkada batean jango zuela bestela. Gau ilunean, elurra ari zuela gogotik, grufaloaren alaba irten zen leize-zulotik. Sagu Erraldoi Gaiztorik ez zen inon existitzen. Berak hori ustez zuen, baina egia ote zen?
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Munstroak; Adiskidetasuna; Sarbide-bidaiak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak