Erran-merrana - Guilbert, Nancy; Gomez, Laure; Zubeldia, Nahia (Baiona : Elkar, 2017)
Herrian, goizean, berriak dabiltza airean. Gorka eta Mikel, munduko lagunik onenak, hizkatu omen dira! Erran-merrana badabil, etxez etxe, dendaz denda: denak kezkatzen dira, bakoitza bere gisara. Zuzen ala oker ... usteak ustel?
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Adiskidetasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Giza jokabidea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura