Erran-merrana / Nancy Guilbert, Laure Gomez ; [itzulpena, Nahia Zubeldia] - Guilbert, Nancy (Elkar, 2017)
Herrian, goizean, berriak dabiltza airean. Gorka eta Mikel, munduko lagunik onenak, hizkatu omen dira! Erran-merrana badabil, etxez etxe, dendaz denda: denak kezkatzen dira, bakoitza bere gisara. Zuzen ala oker ... usteak ustel?