Bullying ez! - de Miguel Martínez, Juan; Egileor Lebrero, Jokin; Goiri Castañeda, Ianire (Erandio : Gestionet Multimedia S.L., 2018)
Plataforma anitzetarako prestatuta dagoen aplikazio interaktibo honek ikasle eta irakasleei Bullying-a identifikatzeko eta gertatu aurretik, irakaslea edo ikasleak jakinaren gainean jartzeko. Plataforma honek gainera, arazo honen kontra borrokatzen duten erakundeekin harremanetan jartzeko erremintak ere edukiko ditu. Aplikazioak barneratzen duen test-ekin ikasle batek Bullying-a jasaten duen edo eragiten duen ere jakin ahal izango da. Plataforma honek dituen bideo sortek Bullying-a nola eta noiz sortzen den erakutsiko die ikasleei. Gainera, aplikazioak gazte batek Bullying-a jasaten duen edo ez jakiteko test bat barneratuko du, baita gazte batek Bullying-a eragiten duen edo ez jakiteko test bat ere edukiko du.
LMH eta DBH, maila guztiak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0, 2017ko deialdia)
2018/09/12
Keywords: Ziberjazarpena; Eskola-jazarpena; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; Eduki digital didaktikoak; Curriculumeko baliabideak