Gizartea eta Artea haur eta gazte literaturan: Ikerketa Kulturalak 2 - Kortazar, Jon; Larrinaga, Jone ([Bilbo] : Erroa, 2016)
Euskal Herriko Unibertsitateko Bilboko Irakasleen Unibertsitate Eskolako ikasleek gizartea eta artea haur eta gazte literaturaren gainean idatzitako bost idazlan jasotzen ditu Jon Kortazarrek zuzendutako bilduma honek. Hau bigarren liburua da, 2016ko lanen aukerari dagokiona.
Keywords: Haur- eta gazte-literatura -- Historia eta kritika; Artea eta gizartea