Gizartea eta Artea haur eta gazte literaturan: Ikerketa kulturalak / zuzendaria, Jon Kortazar; [laguntzaileak], Aitziber Hermoso ... [et al.] - Kortazar, Jon (Ikerketa kulturalak, 2015)
Euskal Herriko Unibertsitateko Bilboko Irakasleen Unibertsitate Eskolako ikasleek gizartea eta artea haur eta gazte literaturaren gainean idatzitako bost idazlan jasotzen ditu Jon Kortazarrek zuzendutako bilduma honek. Hau lehen liburua da, 2015eko lanen aukerari dagokiona.