Gramatika lan-koadernoa : 12 B1.2 : deklinabidea + sintaxia - Nieva, Estitxu (Donostia : Elkar, 2018)
Koaderno honetan, eduki hauek lantzeko ariketak eskaintzen dira: DEKLINABIDEA Mugagabea hainbat esapidetan Izenordain zehaztugabeak Norengan, norengandik eta norengana kasuak Deklinabidea nahasian SINTAXIA Emendiozko alborakuntza Zehar-estiloa Kausazko perpausak Konparazio-perpausak Denborazko perpausak Erlatibozko perpausak Baldintzazko perpausak Kontzesio-perpausak Moduzko perpausak Helburuzko perpausak Euskara-ikaslearen gramatika praktikoa ikasmaterialaren lan-koadernoetako bat da liburuxka hau. Ikasmaterial osoak kontsulta-liburu praktikoa eta lan-koaderno sorta ditu.
B1.1
Keywords: Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak