Gramatika lan-koadernoa : 11 B1.1 : deklinabidea + sintaxia - Nieva, Estitxu (Donostia : Elkar, 2018)
Koaderno honetan, eduki hauek lantzeko ariketak eskaintzen dira: DEKLINABIDEA Deklinabidea nahasian Kasuak: nondarra Mugagabea Plural hurbila Hainbat deklinabide: kasu + -ko SINTAXIA Perpaus barneko hitzen ordena Emendiozko alborakuntza Zehar-estiloa berrikusi Aurkaritzako alborakuntza Kausazko perpausak Konparazio-perpausak Denborazko perpausak Erlatibozko perpausak Baldintzazko perpausak Emendiozko lokailuak Euskara-ikaslearen gramatika praktikoa ikasmaterialaren lan-koadernoetako bat da liburuxka hau. Ikasmaterial osoak kontsulta-liburu praktikoa eta lan-koaderno sorta ditu.
B1.1
Keywords: Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak