Gramatika lan-koadernoa : 10 A2.2 : deklinabidea + sintaxia - Nieva, Estitxu (Donostia : Elkar, 2017)
Koaderno honetan, eduki hauek lantzeko ariketak eskaintzen dira: AURKIBIDEA DEKLINABIDEA Deklinabidea berrikusi Nongo(-a)(-ak) eta noizko(-a)(-ak) kasuak Nondik eta noiztik Noiztik eta noiz arte Noraino eta noiz arte Deklinabidea berrikusi nahasian Izenordain zehaztugabeak deklinatuta Deklinabidea berrikusi nahasian SINTAXIA Erlatibozko perpausak Baldintzazko perpausak Denborazko perpausak Kontzesio-perpausak Emendiozko lokailuak Euskara-ikaslearen gramatika praktikoa ikasmaterialaren lan-koadernoetako bat da liburuxka hau. Ikasmaterial osoak kontsulta-liburu praktikoa eta lan-koaderno sorta ditu.
A2.2
Keywords: Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak