Gramatika lan-koadernoa : 8, A1.2 : deklinabidea + sintaxia - Nieva, Estitxu (Donostia : Elkar, 2018)
Koaderno honetan, eduki hauek lantzeko ariketak eskaintzen dira: DEKLINABIDEA Nor, nork, zerik eta nori kasuak Non kasua Nondik kasua Nora kasua Non, nondik eta nora kasuak Postposizioak Nondik, nongo eta noren kasuak Noraino kasua Zerez kasua Non, nondik, nora, noraino eta zerez kasuak Deklinabidea nahasian SINTAXIA Harridura-perpausak Juntagailuak eta lokailuak nahasian Denborazko perpausak Kausazko perpausakt65 Baldintzazko perpausak Helburuzko perpausak Konparazio-perpausak Zehar-estiloa Euskara-ikaslearen gramatika praktikoa ikasmaterialaren lan-koadernoetako bat da liburuxka hau. Ikasmaterial osoak kontsulta-liburu praktikoa eta lan-koaderno sorta ditu.
A1.2
Keywords: Euskara -- Gramatika; Hizkuntzak ikasteko metodoak