Gramatika lan-koadernoa : aditza + bestelakoak: bihurkariak, ohi, omen, ote... / egileak, Elkar argitaletxea, Estitxu Nieva - Nieva, Estitxu (EIMA 1 (2018ko deialdia), 2017)
Koaderno honetan, eduki hauek lantzeko ariketak eskaintzen dira:NOR-NORK LEHENALDIAN PERTSONA GUZTIAKADITZ-LOKUZIOEN ASPEKTUA, OHITURAZKOA ETA ETORKIZUNEKOA: ari izan, bizi izan, behar izan, nahi izan, nahiago izan, balio izan, ahal izan, ezin izanBALDINTZA ETA ONDORIO HIPOTETIKOA (ORAINALDIKOA)AHALERA ORAINALDIANADITZ TRINKOAK ORAINALDIAN berrikusketa: izan, egon, ibili, etorri, joan, ukan, eduki, jakin, eraman, ekarri, iruditu, esanBIHURKARIAKADJEKTIBOAK: SINONIMOAK ETA ANTONIMOAKAURRIZKIAK ETA ATZIZKIAK: aurre-, des-, ez-, kontra-, -aro, -keria, -tar, -tasun, -tegiDENBORA-ADIERAZLEAKOHI partikulaADBERBIOAK: moduzkoak, -ka, -ta, -da, -(r)ikOMEN eta OTE