Robotika eta programazioa [DBH-1] : eraiki eta programatu LEGO Mindstorms Education EV3 - Cortés Rodicio, Daniel; Colera Cañas, Ramón; García Palacios, Pablo; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia; Exodega lan taldea (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2018)
Ibaizabalek Robotikako proposamen editorial berritzailea aurkezten dizu. Zer eskaintzen dizu Next Robotika Ibaizabalek? Robotikako eskolak modu errazean, mailakatuan eta etapa bakoitzerako modu egokian garatzeko beharrezko elementu eta baliabide guztiak. Ikasi eta programatu Next 2.0rekin bluetooth bidez: bederatzi misio koaderno batean bilduta. Misio guztietan jorratzen dira curriculum edukiak. Lan prozedura erraza eta ongi egituratua.
2018/06/14
2018/06/14
DBH, 1.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2018ko deialdia)
2018/06/14
Keywords: Robotika; EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak