Batzuen ametsak bertzeen zelai zulatuak dira / Hasier Larretxea - Larretxea, Hasier (Poesia (Pamiela), 2018)
IDAZTEA badela gibelera begiratzea. Burua bueltatzea. Begirada antzaldatzea. Idaztea bada egunero leihoak parez-pare irekitzeko ariketa sanoa. Sarna kanpora, ona barnera. Idatziz, bizitzaren akustika lerroz-lerro sintonizatzen dugu. Idazketan, bizi gara. Bizitza, jetzitako esne freskoaren gisan eskuak bustitzeraino isurtzen zaigu.