Su tranpa - Martí Constans, Núria; Salvador, Eugenia; Canela, Judit; Oyarbide, Alazne (Barcelona : La Mar de Fàcil, 2018)
"Aktual" bilduman, Irakurketa Errazera egokituta dauden autore garaikideen obrak aurkituko dituzue, narratiba irakurle guztiengana hurbiltzeko. Bien bitartean, 9. solairuan, sua eskaileretako tartetik sartzen zen dena piztuz. Neskak zeharo ikaratuta zeuden eta batzuk guztiz paralizatuta zeuden izuaren eraginez. Zer egin behar zuten? Inoiz inork ez zien azaldu nola jokatu sute baten aurrean. Bettinak segituan errakzionatu zuen. Ez zion suari irabazten utziko.
Trampa de fuego
Keywords: Helduentzako Literatura; Irakurketa erraza