Mari-mutil handi baten bluesa / Leslie Feinberg ; itzultzailea, Fermin Zabaltza Aleman - Feinberg, Leslie (1949-2014) (Narratiba (Katakrak), 2018)
Utzi nion ikus zitzala nire beldurra eta nire lotsa, gizon bati nahita inoiz utzi ez nion bezala. Baiezko keinua egin zidan. Ulertu zuen. Duffy bultzaka joan zen hesiraino, laneko bota goratu, eta hesia ostikoz irauli zuen. Goazen - egin zien keinu grebalariei. Poliziak ustekabean harrapatu genituen trumilka gainditu genituenean. Borrokak izan ziren, baina gutako gehienak polizia furgonetaraino iritsi, eta inguratu genuen.