Korri, Kuru, korri! - Zubizarreta, Patxi; Rebeca, Luciani ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2018)
Zarafa, Etiopiatik Parisera eraman zuten lehen jirafaren izena da. Kuru mutiko etiopiarrak kontatuko digu animalia lepoluzearen historia harrigarria: harrapaketa, karabana, erasoak... Baina Kuru ospital batean dago, han ezagutu du jirafaren mozorroa daraman neska gaixoaren istorioa, agian bere bidaia ongi amaitzen lagunduko diona... Amaiera, neurri handi batean, zeure esku dago, baina ez egon zain, korri, ekin irakurketari!
8 urtetik aurrera (gorria)
XXIX. Ala Delta Saria
Keywords: Emigrazioa eta immigrazioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak