Gaxuxaren klarion magikoa - Beñaran, Alvaro; Beñaran, Oihane; Xangorin (Donostia : Xangorin Koop. Elk. Txikia, 2018)
"Gaxuxaren klarion magikoa" haurren beldurrei buruzko ipuin bat da. Bizitzaren garai honetan (2-6 urte) agertzen diren beldurrei aurre egiten laguntzeko egindako ipuin bat, besterik ez. Gure gizartean sortutako zenbait pertsonaia beldurgarrirekin, Gaxuxak (hau da, haur guztiek) bere klarion magikoa erabiliko du, beldurrak giltzapean sartzeko.
2-6 urte (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak