Korri, Xalto ta Brinko-ren abenturak - Susperregi, Mikel; Casal, Mikel; Lujambio, Miguel Angel; Xalto ta Brinko Animazio Elkartea ([Lezo] : Xalto ta Brinko Animazio Elkartea, 2017)
Korri, Xalto ta Brinko pailazoen gorabeheren inguruan argitaratutako 10 liburuxkak ale bakarrean bildu dituzte orain. Pailazoen eta bertako pertsonaia ezagunen (Trapujale, Marinazkane...) abenturak aitzaki hartuta. Lezo ingurua hango gertaerak eta jaiak ezagutzeko aukera ematen du liburuak, Jaizkibel edo Aiako Harriak kasu.
1. Xalto ta Brinko Trapujalerekin Jaizkibelen. -- 2. Xalto ta Brinko udaleku irekian. -- 3. Xalto ta Brinko Santakrutzak ospatzen. -- 4. Xalto ta Brinko Zabarre pirataren itsasontzian. -- 5. Xalto ta Brinko Lezoko inauterian. -- 6. Xalto ta Brinko oporretara doaz txirrindan. -- 7. Korri,Xalto ta Brinko asto gainean Guadalupera doaz. -- 8. Korri,Xalto ta Brinko Aiako Harrian. -- 9. Korri,Xalto ta Brinko liburutegian. -- 10. Korri, Xalto ta Brinko Jaizkibelgo itsasertzean
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura