Korri, Xalto ta Brinko-ren abenturak / [testuarena, Mikel Susperregi ; irudiena, Mikel Casal ; argazkiena, Miguel Angel Lujambio Taberna] - Susperregi, Mikel (Xalto ta Brinko Animazio Elkartea, 2017)
Korri, Xalto ta Brinko pailazoen gorabeheren inguruan argitaratutako 10 liburuxkak ale bakarrean bildu dituzte orain. Pailazoen eta bertako pertsonaia ezagunen (Trapujale, Marinazkane...) abenturak aitzaki hartuta. Lezo ingurua hango gertaerak eta jaiak ezagutzeko aukera ematen du liburuak, Jaizkibel edo Aiako Harriak kasu.