Arteen Historia : 3. zikloa - Irakaslearen liburua / Unai Zubeldia - Zubeldia, Unai (: Ikas, 2017)
Arteen historia 3. zikloan , Ikasen ikastresna berri honetan, Unai Zubeldiak, 3. zikloko irakasle talde batek lagundurik, hiru garai landu ditu : Historiaurrea, Antzinatea eta Erdi Aroa. Lan hau hiru euskarrik osatzen dute : irakaslearen liburua, ikaslearen irudi bilduma eta ardatz kronologikoa. Euskal Herriko, Europako eta mundu osoko arte forma ezberdinak, teknika eta obra adierazgarrienak aurkitzen dira obra eder honetan. 3. zikloko ikasle eta irakasleei zuzendua zaie.