Max eta superheroiak - Bonilla, Rocio; Malet, Oriol; Markuleta, Gerardo (Alzira : Algar, 2018)
Max superheroi guztiek liluratzen dute, baina badu bat bereziki kuttun. Egia esan, emakume superheroia da: Megapower! Ausarta da, badaki konputagailuak programatzen eta lehergailuak desaktibatzen, ultraikusmena dauka eta indar itzela... Baina onena da Megapower oso ezberdina dela beste superheroi guztien aldean, eta Maxek oso ondo daki zergatik.
4 urtetik aurrera (urdina)
Libro Kiriko saria, 2017
Keywords: Superheroiak; Amak eta seme-alabak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak